Termeni si Condiții Tipărire

  • 1

1.0 Acorduri Legale

- Atunci când ne referim la "NOPING Hosting" sau folosim pronume precum "noi", "ne" sau "nostru", ne referim la IGNITION SOLUTIONS LTD.

- Atunci când ne referim la "Utilizator", vorbim despre dumneavoastră, iar vom folosi cuvinte precum "dumneavoastră" și "al dumneavoastră" pentru a face referire la dumneavoastră.

- Prin înregistrare/cumpărarea serviciilor sau orice altă activitate pe site-ul nostru, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile NOPING.ro.

- Ne rezervăm dreptul de a întrerupe oricare dintre serviciile dumneavoastră fără notificare în cazul în care încalcă oricare dintre Termenii și Condițiile noastre.

2.0 Orar de Lucru

- Lucrăm de luni până duminică: 09:00-12:00 -- 15:00-20:00.

- Vom fi disponibili pe Chat Live / Tichete / Comenzi etc., de lumin până duminică: 09:00-12:00 -- 15:00-20:00.

3.0 Conturi

- Vârsta minimă pentru a crea un cont/cumpăra servicii sau orice altă activitate care necesită datele dumneavoastră personale este de 13 ani! Dacă aveți sub 13 ani, vă rugăm să ne contactați și să solicitați ștergerea contului.

- Datele dumneavoastră personale trebuie să fie reale. În caz contrar, serviciile dumneavoastră pot fi suspendate și contul dumneavoastră interzis.

- Ne rezervăm dreptul de a solicita cardul dumneavoastră de identitate/pașaport/ orice alt document care să ateste datele dumneavoastră pentru a verifica detaliile contului dumneavoastră. Dacă nu furnizați aceste informații la cerere, serviciile dumneavoastră vor fi suspendate fără rambursare, iar contul dumneavoastră va fi interzis.

- Nu suntem responsabili pentru securitatea contului dumneavoastră. Vă recomandăm să utilizați o parolă puternică și să nu o dezvăluiți nimănui. Dacă contul dumneavoastră este compromis/pierdut, vă putem ajuta doar să-l recuperați.

- Nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră personale.

4.0 Suport

- Nu suntem obligați să instalăm software / să vă ajutăm la codificarea site-ului dumneavoastră sau a oricărui serviciu achiziționat de la NOPING.ro ! Noi furnizăm doar serviciul, dumneavoastră trebuie să lucrați la el. Nu suntem responsabili pentru fișierele dumneavoastră.

- Nu vi se permite să faceți SPAM / glume / să jigniți angajații noștri sau să desfășurați orice altă activitate care să ne consume timp. Putem suspenda serviciile dumneavoastră și vă putem interzice contul.

- Nu oferim suport prin intermediul mesajelor directe pe Discord sau oricare altă rețea de socializare. Suportul este oferit doar prin intermediul site-ului nostru sau serverului nostru Discord. Orice contact în mesajele directe pe Discord sau pe oricare altă rețea de socializare va fi ignorat, iar insistența ulterioară vă poate aduce o interdicție și suspendarea serviciilor.

- Nu vi se permite să mințiți sau să defăimați NOPING.ro ! Riscați să vă fie suspendate serviciile.

5.0 Politica de Rambursare

Nu oferim rambursări pentru niciunul dintre produsele noastre.

Abonamentele trebuie anulate de către client indiferent de modalitatea de plată , dacă produsul nu mai este dorit de acesta tot ce putem face este să oferim o rambursare de tip credit in cont.

6.0 Comenzi

- Fiecare comandă este activată în programul de lucru, pentru a verifica fiecare client în parte.

- Orice comandă de găzduire web / VPS / server dedicat cu referire la domeniu / nume gazdă care face aluzie la compania noastră "IGNITION SOLUTIONS LTD" va duce la interzicerea contului dumneavoastră fără rambursare.

- Ne rezervăm dreptul de a anula comanda dumneavoastră, de a restitui banii și de a alege clienții noștri.

- Dacă aveți o cerere de anulare pentru un produs, nu veți putea primi o rambursare pentru acesta.

7.0 Activitatea Serviciilor

- Nu vi se permite să folosiți serverele noastre în scopuri ilegale precum DDoS, minerit etc. Serverul dumneavoastră va fi suspendat!

- Nu suntem obligați să instalăm software (Pterodactyl, GameCP, etc.) pe serverul dumneavoastră. Noi vă oferim doar serviciul, dumneavoastră trebuie să lucrați la el.

- Nu vi se permite să utilizați serviciile noastre de găzduire web sau oricare alte servicii de găzduire pentru a vinde persoane/copii/armament/conținut protejat de drepturile de autor sau oricare activitate ilegală. Riscați suspendarea serviciilor dumneavoastră!

- Dacă utilizați serviciile noastre VPS/VDS pentru DDoSING/minerit/urmărire etc. (orice activitate ilegală) sau utilizați software anulat, serviciile dumneavoastră vor fi suspendate.

- Nu suntem obligați să vă ajutăm la codificarea site-ului dumneavoastră!

- Utilizatorii care consumă resurse în mod intensiv nu vor primi suport în niciun fel (de exemplu: comunități P2P - tracker-e de torrente, site-uri de găzduire de fișiere,

site-uri de găzduire de imagini, instalări de statistici ale site-urilor, statistici ale jocurilor, instalări de contoare externe - care redirecționează jucătorii etc.) vor fi suspendați fără rambursare!

- Nu vi se permite să perturbați serviciile altor clienți. Riscați suspendarea serviciilor dumneavoastră și interzicerea contului!

- Nu suntem responsabili pentru indisponibilitatea site-ului dumneavoastră/web hosting/VPS/server dedicat. Vă vom informa întotdeauna în cazul în care există o problemă.

- Ne rezervăm dreptul de a adapta hardware-ul și software-ul utilizat pentru a furniza serviciile la starea actuală a tehnologiei și de a vă informa în timp util despre orice cerințe suplimentare care pot apărea pentru conținutul pe care l-ați stocat pe serverele noastre. Ne angajăm să facem astfel de ajustări doar într-o măsură rezonabilă și luând în considerare interesele dumneavoastră. Nu vi se permite să revindeți produsele noastre, dacă o faceți, serviciul dumneavoastră va fi suspendat fără rambursare.

8.0 Servere Dedicat și Servere VPS și Servere VDS

- Sunteți responsabil pentru propria securitate a serverului VPS/dedicat; dacă unul este compromis și utilizat pentru atacuri de forță brută/DDoS sau oricare altă activitate ilegală, vom suspenda serviciul afectat până când puteți dovedi că serverul a fost într-adevăr compromis.

- Nu vi se permite să utilizați serverele dedicate ale noastre în scopuri ilegale (scanare, DDoS, minerit, etc.).

- Trebuie să reînnoiți serverul dedicat cu cel puțin 14 zile înainte de data de expirare a serviciului dumneavoastră. Dacă nu reînnoiți în acest interval, serverul dedicat va fi suspendat, iar fișierele dumneavoastră vor fi șterse.

- În măsura în care vă acordăm drepturi de administrare completă și exclusivă asupra serverelor furnizate ca parte a serviciilor de găzduire server, sunteți exclusiv și integral responsabil pentru administrarea și securitatea serverului dumneavoastră. Aveți obligația de a instala software-ul de securitate necesar, de a vă informa constant despre eventualele vulnerabilități de securitate care devin cunoscute și de a le remedia.

- Instalarea programelor de întreținere sau a altor software pe care le punem la dispoziție sau le recomandăm nu vă exonerează de această obligație.

- Ne rezervăm dreptul de a vă îndruma pentru a vă optimiza serverul VPS/VDS/dedicat.

9.0 Date

- Nu suntem responsabili pentru nicio copie de siguranță/fișier sau pentru nicio pierdere de date. Sunteți responsabil pentru copiile de siguranță și pentru serviciile expirate, suspendate, anulate, rambursate sau interzise.

  • Nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră personale.

We partner with Tebex Limited (www.tebex.io), who are the official merchant of digital content produced by us. If you wish to purchase licenses to use digital content we produce, you must do so through Tebex as our licensed reseller and merchant of record. In order to make any such purchase from Tebex, you must agree to their terms, available at https://checkout.tebex.io/terms. If you have any queries about a purchase made through Tebex, including but not limited to refund requests, technical issues or billing enquiries, you should contact Tebex support at https://www.tebex.io/contact/checkout in the first instance.


Răspunsul a fost util?

« înapoi